![]() |
|
|
#21 |
|
nocna mora
|
nema vise jna.
|
|
|
#22 |
|
Ko kaze da nema ovo.
|
ali su granice na istoj razdaljini.
btw. imam novu teoriju. Neće se država podijeliti ali će se pola države prodati Rusima. Srbija je već prodala sve što ima, Crna gora isto tako, pa i naftna industrija RS-a (zapravo BiH ali ko nas pita). Zauzvrat im traže "podršku". Pa ko to nebi uradio? http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/091020127
|
|
|
#23 |
|
Fateless
|
kad se okrenu sljive na rogace, kasno mu je za ambasade. u ambasadu se ide sada, kad su sljive sljive, a rogaci rogaci. Kad malo bolje razmislim i u samoposlugu se ide sada...
|
|
|
#24 |
|
Ko kaze da nema ovo.
|
s obzirom na činjenice gdje ste vi a gdje ja, pretpostavljam da ste pametniji od mene i da bih vas trebao poslušati.
|
|
|
#25 |
|
nocna mora
|
slusaj ti zenu, lako je za njih LOL
|
|
|
#26 |
|
Ko kaze da nema ovo.
|
|
|
|
#27 |
|
Ko kaze da nema ovo.
|
Eto, nisu se ništa dogovorili. Nije ni čudo s obzirom da nisu ni htjeli da se dogovaraju.
Pitali Doris Pack (još jedna od N osoba koje se pitaju kao nešto od stranaca) kao, šta će se desiti ako propadnu ovi pregovori u Butmiru? Kaže žena "Pa neće se desiti ništa. Ne idete nigdje, nećete u evropu, neće vam olakšati vize, neće vam se srediti država, ništa...". Naravno, za godinu dana ćemo opet glasati za iste (mada i nemamo više za koga glasati, sad su svi isti, u principu). Problem je što donacija više nema, pare i investicije više ne dolaze, prodajemo državne firme i životarimo od toga. Naravno, u jednom trenutku će nestati i toga (vjerovatno već za 2-3 godine). Btw. zar nije interesantno kako u RS-u na tenderima uvijek pobjeđuju ruske firme, u jednom dijelu federacije uvijek slovenačke i hrvatske a u "našem" dijelu uvijek turske-arapske? Zar je moguće da su baš te firme sa najboljim ponudama na tenderima? :ironicni smiley kojih više nema...:
|
|
|
#28 |
|
nocna mora
|
e moj feno... sta ces... nikom nije lako danas... i feel your pain... al stvarno ne znam kako da ti pomognem... osim da ti kazem da kod mene ima mjesta ako ti zatreba... to tamo je tako kako je...
|
|
|
#29 |
|
Ko kaze da nema ovo.
|
Draga Luna
|
|
|
#30 |
|
Ko kaze da nema ovo.
|
Ne može ovo bez smajlija... gdje je onaj kula?!
|
|
|
#31 |
|
Proud member
|
vjerovatno su se nadali i cekali da drzava profunkcionise. jedno vrijeme je izgledalo kao da ide na bolje ili je to bila stagnacija, a onda je sve krenulo nagore. ne znam jel ovo dno ili ima jos.
|
|
|
#32 |
|
Ko kaze da nema ovo.
|
išlo je na bolje zato što su nas trpali lovom, kralo se i svima je odgovaralo da se to malo kotrlja.
sad je pukla i recesija i momenat da više nema "para džabe" a i dolaze krediti na naplatu. Drugim riječima, ekonomija kako je pukla, sad treba nekako održati vlast i pozicije. još ima lokalnih para da se pokrade mada ne mogu više strance. Sljedeća faza je rasprodaja državnih firmi nebili se još malo para maznulo i da pliva ekonomija još par godina (do sljedećih izbora).
|
|
|
#33 |
|
tuzibaba
|
Zato kod nas u Sarajevu na balkonu stoji i kutija brasna, i ulja i secera i soli, koja se s vremenom zamijeni novom, a ta potrosi.
Za ne daj Boze. S tim da bih ja jedino bila sretna kad bi mi citava porodica dosla ovdje, inace bih i ja otisla tamo. Mislim u slucaju tog ''ne daj Boze''.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|