![]() |
|
|||||||
| Lifestyle Ono neobavezno, komotno, komforno, skroz nonšalantno i ažurno |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#883 |
|
Fateless
|
nista moj zasade, nema ti ovdje nikoga, sve je to otpuhalo negdje
|
|
|
#884 |
|
all is one
|
Zasad se ne da smetati...
![]() A vidi im bakarnog krova, jest se usj'o, nece im ga valjda niko skinuti.
|
|
|
#886 |
|
poremećakinja
|
syo yesi nafuran, nece niko... :P
|
|
|
|
#887 |
|
promasen slucaj
|
hajde ti ne skrtari, sta ima novoga tamo kod tebe, vidim traktori
spremni za proljetnu sjetvu... |
|
|
|
|
|
#888 |
|
promasen slucaj
|
sreca u nesreci
http://cityroom.blogs.nytimes.com/20...-hudson-river/ |
|
|
|
|
|
#889 | |
|
Proud member
|
Quote:
http://www.novinky.cz/clanek/158878-...st-pilota.html
|
|
|
|
#891 |
|
promasen slucaj
|
a jestel citali ovo
http://www.msnbc.msn.com/id/29227429 |
|
|
|
|
|
#894 |
|
Proud member
|
|
|
|
#895 |
|
promasen slucaj
|
evo jedan dobar link, ina i nasih tv programa-uzivo
http://www.zbrka.com/tv-uzivo/bosna-...zivo-bhtv.html |
|
|
|
|
|
#896 |
|
Proud member
|
Ok, guys, American Idol je ponovno medju nama (na Luninu nesrecu), s tim i novi sudija (ima li ovo u zenskom obliku? Sudinica, Sudijica??), Ellen DeGeneres..iskreno, o Ellen nikada nisam imala neko odredjeno misljenje..njen show nisam gledala, njene filmove (??)..ali, sinoc me, ono, bas iznenadila..pozitivno..izgleda da stari lopov, Fox, je napravio pun pogodak nakon odlaska Paule Abdul...a ovo je tek pocetak...bila je zabavna, bila je ozbiljna, bila je iskrena..bilo je osvjezenje gledati je, i nekako su mi svi ostali, pa cak i Simon, bili u Elleninoj sjeni...kao sto rekoh, ovo je tek pocetak Idola (na Luninu nesrecu) i potpuno sam uvjerena da ce Ellen doprinijeti jos vecoj gledanosti Idola ove sezone..ha, Luno??
|
|
|
|
|
|
#897 |
|
Fateless
|
to da se zavrsi serija sa high note posto iduce sezone vjerovatno nece ni bit. Ode Simon da pravi X factor
|
|
|
#898 | |
|
nocna mora
|
Quote:
vjerovatno si u pravu za gledanost, samo i to zavisi koliko ce im elen drzati paznju, znas kakav je narod, samo cekaju veci skandal. ja bih taj idol gledala jedino da sam ja licno sudija ( za te pare nista mi se ne bi gadilo) ili da me djeca namole ( sto se par puta desilo) don't get me wrong, obicno ti ljudi stvarno super pjevaju, a sajmonovi komentari su mi super, al ja stvarno ne mogu da trosim vrijeme gledajuci iz sedmice u sedmicu iste ljude kako pjevaju - radje citam nesto. ja ti sad gledam tv ponedeljkom ( to zovemo tv night u nasoj kuci) - prvo ide how I met your mother, pa onda ona darma bez grega, pa onda two and a half man ( ja sam ubijedjena da carli ne glumi) i na kraju big bang theory. ako mi nije dosta smijeha i sale, nekad pogledam kako horacije razvaljuje kriminalce po majamiju. srijedom uvecer ponekad uspijem da odgledam CSI, koji bas obozavam, al uglavnom zaboravim da gledam. i toliko o mom gledanju tv-a eh, da, nekad kad vjezbam na eliptical odgledam dr. oza, on mi je simpa filmove tek ne gledam nikad, na tom sam polju toliko zakrzljala da cu morati ranije u penziju da sve nadoknadim ( a i do tad ce samo ostati par njih vrijedno gledanja )nekako mi je najlakse da citam, citam bruku novina i knjiga i naravno, igram mahjong
|
|
|
|
#899 |
|
Custom user title
|
|
|
|
|
|
|
#900 |
|
magare
|
joj, povratak u eden, otkad nisam gledala - meni je onih prvih 6 (jel' ono bilo 6?) epizoda bilo super dobro - sve poslije toga razvodnjeno...
A Luno - i meni se cini da si u pravu za Charlija, osim sto se u seriji donekle kontrolise ![]() sto se tv-a i filma tice, mbm je odnio tv ima 10-tak dana i zacudo uzivam, slusam ziku, citam. ne fali mi. filmove ionako odavno tesko pratim, jedino u kinu imam dovoljno koncentracije za pogledati cijeli film... krimi serije su zakon, criminal minds, bones, NCIS, law and order, the good wife i sl.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|